Paardencoaching

Wat een mens niet altijd zeggen kan...

Loop je vast in jouw leven? Paardencoaching kan jou hierbij helpen

Volwassenen

Wist je dat een burn-out niet altijd gerelateerd kan worden aan werkstress, maar dat emotionele stress juist de basis is?

Wanneer het gaat over burn-out, wordt werk- of persoonlijk stress als dé grote oorzaak beschouwd. Naar mijn ervaring klopt dit niet en ligt emotionele stress hieraan ten grondslag. Het gegeven dat burn-out meestal ontstaat in de relationele sfeer op het werk, lijkt daarom logisch. In onze op-het-hoofd-gerichte maatschappij is voelen van ondergeschikt belang. We zijn dan ook massaal het contact met onze gevoelens (en daarmee met onszelf) kwijtgeraakt, terwijl het de leidraad van ons leven zou moeten zijn. Waar het werkelijk om gaat in dergelijke problematiek, is dat je jezelf leert kennen. Het is belangrijk om stil te staan bij je lichaam en te voelen wat jouw lichaam jou wil vertellen. Je grenzen aangeven staat op nummer 1 om een burn-out te vermijden. Een burn-out is een veelvoorkomend probleem onder volwassen en is een voorbeeld van problematiek waarin wij je kunnen helpen om stappen in de goede richting te zetten.

Om die stap te durven zetten en aan jezelf beginnen te werken is lef nodig. Zelfvertrouwen is hierbij een belangrijk gereedschap. Naar je gevoel luisteren en jezelf accepteren. Trouw zijn aan je eigen wensen en gevoelens.

Ieder traject is verschillend en voor jou persoonlijk ontworpen. We dragen ieder onze eigen rugzak mee. Zet jij de eerste stap naar ons, dan openen wij samen jou rugzak om deze weer te vullen met zelfvertrouwen en positiviteit.

Zit jij in een re-intergratietraject, dan ben zowel jij als je werkgever aan het goede adres. Bij Sensible Coaching word jij als persoon begeleid en nemen wij de invloeden van de werkplek mee in het traject. Zo stimuleren wij de eventuele verdwenen talenten op de werkvloer. Wij nemen de werknemer terug naar de essentie: wat zijn je werkelijke talenten? Waar ben je goed in en waar kan de organisatie werkelijk iets van waarde toevoegen?

Wanner de werkgever het traject bij Sensible coaching vergoed, kunnen wij bemiddelen in zowel functioneringsgesprekken als gesprekken met een bedrijfsarts en voeren wij evaluatie gesprekken over het lopende traject bij Sensible Coaching.

Contactformulier

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!