Wie is Mirella Vader?

Mijn naam is Mirella Vader. In 2016 heb ik van coachen mijn werk gemaakt en ben ik het bedrijf Sensible coaching begonnen.

Mijn leven is deels een zoektocht geweest. Vele jaren ben ik werkzaam geweest met kinderen die een taalachterstand of gedragsproblematiek tonen. Communicatie is dan erg lastig, maar wat mij opviel is dat communicatie tussen mens en dier wel altijd werkt. Ongeacht wat je gevoel is of welke taal je spreekt.

Trainingen en opleidingen

Ik ben mij gaan verdiepen door middel van opleidingen, trainingen, workshops, maar vooral door het werken vanuit mijn gevoel. Ik heb in deze jaren veel geleerd over paarden en genezing.

Ik heb ontdekt dat coaching echt een vak is, waarbij gesprekken voeren, luisteren en de ander zelf antwoorden laten bedenken cruciaal zijn. Ik kwam echter maar weinig het paard tegen als hulpmiddel in coaching. Ik wilde meer te weten komen over het paard en ben toen voor een korte periode naar Texas gegaan. Hier leerde ik het paard echt te observeren en te ontdekken wat zijn lichaamstaal nu eigenlijk betekent.

Mensen en organisaties helpen

Inmiddels kan ik met veel plezier door middel van mijn kennis en ervaring mensen en organisaties helpen. Ik help mijn cliënten om op geheel eigen wijze contact te leggen met hun echte identiteit. Ik doe dit vanuit mijn expertise als pedagoog, coach en adviseur. Ik leer mijn cliënten om anders te kijken, anders te denken, anders te communiceren, meer te voelen en de juiste balans te vinden.

Waar dat mogelijk is geef ik je dus graag handvatten zodat je uiteindelijk op eigen kracht de juiste balans weet te vinden. Wil je een impressie krijgen hoe ik werk en met welke paarden? Kijk dan eens op mijn blog.

Contactformulier

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!