Paardencoaching

Wat een mens niet altijd zeggen kan...

Loop je vast in jouw leven? Paardencoaching kan jou hierbij helpen

Jongeren

Jongeren met uiteenlopende problemen kunnen terecht bij Sensible Coaching. Wij zien een grote diversiteit aan jongeren, waaronder jongeren met autisme, ADHD, trauma’s, hoogbegaafde jongeren en jongeren met een laag zelfbeeld.

”Bijna alle jongeren die bij ons komen zijn jongeren die in het reguliere hulpverleningscircuit een beetje buiten de boot vallen. Jongeren die al veel hulpverlening hebben gehad of met praattherapieën niet uit de voeten kunnen.”

Er wordt individueel gekeken naar de hulpvraag van ouder(s) en kind en van daaruit wordt gezocht naar een passend traject.

Wat zijn de oorzaken, gevolgen maar vooral ook de oplossingen!?

Zijn of lijken jongeren steeds gevoeliger voor stress en overbelasting ? Hoe werken de hersenen eigenlijk en hoe reageert het lichaam in stressvolle situaties? Ervaren jongeren op dezelfde manier prestatiedruk als volwassenen? Wat vinden ze er eigenlijk zelf van? Sensible Coaching houdt zich bezig met een grote hoeveelheid aan onderwerpen die betrekking heeft op jongeren.

Sensible Coaching werkt samen met verschillende instanties zoals: Tell Us / Diga-Nos (Jongeren projecten), GGZ (Onderandere Rivier Duinen en de Hoop) en IPSE de Bruggen. Het samenwerken met andere hulpverleners en instanties is naast dat het erg fijn is, ook zeer nuttig.

We bieden jongeren graag hulp waar nodig is en geven ze handvatten voor de toekomst, want zij zijn immers de toekomst!

Contactformulier

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!