Paardencoaching

Wat een mens niet altijd zeggen kan...

Loop je vast in jouw leven? Paardencoaching kan jou hierbij helpen

Groepen

Bedrijfscoaching

Functioneel, doeltreffend, spannend, confronterend, puur, echte verbinding, alertheid, focus en afwisseling. Deze woorden kunnen herkenbaar zijn voor je, maar toch niet helemaal naar voren komen in je bedrijf zoals je dat zou willen. Je bent bij ons van harte welkom op locatie om aan deze normen. waarden en doelen te werken!

Sensible coaching biedt verschillende soorten bedrijfscoaching aan (zie onderstaande).

Teambuilding

Het heeft niet altijd zin om medewerkers te vertellen wat vertrouwen, leren en veranderen inhoudt binnen een professionele organisatie, maar het is wel heel erg zinvol om dat inzichtelijk te maken.

Sensible Coaching laat deelnemers op onconventionele wijze beleven en ervaren wat veranderen van je kan vragen. We laten je stilstaan bij vragen zoals: wat gebeurt er nu eigenlijk binnen de organisatie? Hoe is de samenwerking nu echt? De teambuilding van Sensible Coaching is een unieke ervaring, waarbij je jezelf toevoegt aan de kudde en je jouw team op die manier voor een levende spiegel zet.

Management training

Als manager heb je veel verantwoordelijkheid. Om al die verantwoordelijkheden te kunnen dragen, moet ook jij jezelf constant ontwikkelen. Als manager heb je ook vaak te maken met conflicten. Managers zouden conflicten niet moeten mijden, maar juist aangaan. Maar hoe doe je dit? Om hierin te kunnen ondersteunen, biedt Sensible Coaching een management training aan (voor deze management training wordt een dagdeel ingepland).

Afhankelijk van je behoeften kun je deze training inzetten om je eigen leiderschapsvaardigheden te versterken of om de prestaties van het hele team te verbeteren. Is er binnen jouw organisatie bijvoorbeeld een hulpvraag naar aanleiding van een nieuwe teamleider, het onderbreken van leiderschap of samenwerking tussen collega’s? We helpen je de oorzaak bloot te leggen en creëren oefeningen om een antwoord te kunnen bieden op de hulpvraag. Dit is een eenmalige teamsessie.

Vergadering / locatie huur

Ook is het mogelijk om te vergaderen op onze mooie locatie met 2 tot 2,5 uur coaching. Werken in een andere, inspirerende omgeving kan veel voordelen bieden (al helemaal als er een activiteit aan toegevoegd wordt). De omgeving is namelijk van grote invloed op het enthousiasme van de collega’s en de uitkomst van de vergadering. Wanneer u investeert in vergaderen op locatie, wordt dit door de deelnemers namelijk als heel anders ervaren dan bij een ‘standaard vergadering op kantoor’. Er zijn minder afmeldingen, mensen raken meer gemotiveerd en door er een activiteit te laten plaatsvinden veranderd de sfeer en groepsdynamiek.

Wij stellen onze locatie open voor vergadering met paardencoaching. Hierbij gaan we eerst de bak in met de paarden en de ervaren coach(eventueel met hulpvraag van een teamleider of manager) waarna we de sessie evalueren. We betrekken het hele team bij de vergadering en er is ruimte voor vragen en het geven van tips en tops.

 

Contactformulier

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!